Se caută preşedinte pentru Judecătoria Şimleu Silvaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcţia este vacantă din mai 2013
Funcţia este vacantă din mai 2013

Consiliul Superior al Magistraturii organizează, prin Institutul Naţional al Magistraturii, un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, vacantă din mai 2013.

Institutul Naţional al Magistraturii organizează, în această perioadă, concurs pentru ocuparea a 106 funcţii vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de curte de apel, tribunal şi judecătorie şi a 140 de funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct al parchetelor de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii.


Una singură este în Sălaj, şi anume cea de preşedinte al Judecătoriei Sălaj, pentru care se caută un ocupant pentru a doua oară. În toamna anului trecut, la concursul organizat atunci de INM, niciun candidat nu şi-a exprimat interesul pentru această funcţie. La concursul de acum, vom afla abia săptămâna viitoare dacă sunt candidaţi, întrucât dosare de mai pot depune până vineri, 3 octombrie, inclusiv.


Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Şimleu a devenit vacantă după ce fostul preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei, Artemis Simona Chichişan, şi-a depus cererea de transfer la Judecătoria Bistriţa, printr-un ordin de serviciu. Conducerea instanţei este asigurată, interimar, de judecătorul Daniela Merfu Aron.

Citeşte şi Drumul la Psihiatrie al fostului preşedinte al Judecătoriei Şimleu Silvaniei

Sentinţă în dosarul de corupţie al primarului din Măerişte

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite