REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 ZALĂU Rezultate sub aşteptări, date fiind subiectele considerate foarte uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională 2013, afişate simultan la ora 16.00 în toate şcolile din Zalău, sunt, în opinia multora, sub aşteptări, cel puţin judecând în raport cu optimismul candidaţilor la ieşirea de la probele de examen.

La cele mai bine cotate trei şcoli din Zalău, şapte elevi au obţinut nota 10 la toate probele. La Şcoala Gimnazială "Simion Bărnuţiu", trei dintre cei cinci absolvenţi care au încheiat gimnaziul cu media 10 au reuşit să obţină note maxime şi la examen. Este vorba despre Tudor Cornea, Ioana Cătălina Nechita şi Andrada Vid.


Tot trei medii de 10 au fost obţinute şi la Şcoala Gimnazială "Gheorghe Lazăr", însă aici niciuna nu apare în dreptul vreunuia dintre cei doi şefi de promoţii - care au medii mari, dar nu maxime. Astfel, 10 atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică, au obţinut aici Romana Istrate, George Nicola şi Emanuela Nimigean.


La Şcoala "Mihai Eminescu", din absolvenţii celor şapte clase de anul acesta, dintre care 12 au încheiat clasele V-VIII cu media 10, doar unul a reuşit să repete performanţa şi la Evaluare. Este vorba despre Mara Ruzici, a cărei performanţă este cu atât mai remarcabilă cu cât ea a susţinut trei probe, fiind absolventă a secţiei germane a acestei şcoli.


Candidaţii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii, la şcoală, până la ora 22.00.

Citeşte şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 S-au afişat primele rezultate la examenul de Evaluare Naţională la şcolile din Zalău

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite