Poliţiştii sălăjeni au confiscat 153 de litri de ulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii postului din Rus au confiscat ieri după amiază mai mult de 150 de litri de ulei în timpul unui control de rutină în trafic. Bărbaţii care transportau uleiul au fost amendaţi cu câte 1000 de lei pentru activităţi comerciale ilicite.

În urma activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, poliţiştii Postului de Poliţie Rus, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Zalha, au identificat în trafic, luni după amiază, două persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 33 ani, ambele din Crasna, în timp ce transportau cu autoturismele produse alimentare, respectiv ulei şi zahăr, fără a avea documente legale care să ateste provenienţa licită a mărfii.

„Cantitatea de 153 litri ulei şi 24 kg de zahăr, a fost ridicată în vederea confiscării, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 lei pentru fiecare, conform Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite