Momentul în care o mașină de Poliție face o depășire periculoasă cu o viteză de două ori mai mare decât cea legală VIDEO

0
Publicat:

O mașină de Poliție a fost filmată în județul Sălaj în timp ce depășește, cu peste 100 de km/h, într-o zonă în care limita este 50 km/h. Un șofer a fost obligat să iasă de pe drum pentru a face loc autospecialei care nu avea pornite girofarurile.

Mașina de Poliție a fost filmată cu o cameră de bord FOTO Stirile din Sălaj
Mașina de Poliție a fost filmată cu o cameră de bord FOTO Stirile din Sălaj

O filmare publicată de „Știrile din Sălaj” scoate la iveală modul în care o mașină de Poliție face o depășire periculoasă, deși nu se afla într-o misiune, neavând girofarurile pornite.

În imaginile surprinse de o cameră de bord și publicate de „Știrile din Sălaj” se poate vedea cum mașina de Poliție depășește cu peste 100 de km/h (viteză înregistrată de camera de bord) într-o zonă în care limita este de 50 km/h. În plus, șoferul unui microbuz care circulă din sens opus este obligat să tragă dreapta de volan pentru a face loc mașinii de Poliție.

Polițistul, cercetat de superiori

IPJ Satu-Mare a explicat că polițistul a fost identificat și este cercetat de superiori.

„În urma apariției în spațiul public a unui videoclip cu o autospecială de poliție care efectuează o depășire, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj este abilitat să comunice următoarele: marți, 21 noiembrie, pe D.N. 1 H, un agent de poliție din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda, în timp ce conducea o autospecială de poliție, pe direcția Zalău – Jibou, s-ar fi angajat într-o depășire”, a transmis Diana Bonțe, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj a dispus efectuarea de verificări pentru a se stabili împrejurările clare în care s-a petrecut evenimentul și pentru a fi luate măsurile care se impun în acest caz.

„Instituția noastră acționează pentru tragerea la răspundere a tuturor celor care încalcă normele interne și comit abateri”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite