Momentul în care o mașină de Poliție intră în două autoturisme parcate pe o stradă din Târgu Jiu VIDEO

0
Publicat:

O cameră de supraveghere video de la o vulcanizare de pe strada Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a filmat momentul în care autospeciala de poliție, marca BMW, intră în două autoturisme parcate din cauza unui șofer neatent, care a ieșit dintr-o benzinărie fără să acorde prioritate.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 15 septembrie 2023. În imaginile postate pe grupul de Facebook „Legende în Trafic“ se observă cum autospeciala circula cu semnalele luminoase, însă în fața acesteia a ieșit brusc un alt autoturism.

Ca să evite impactul, polițistul aflat la volan a intrat în două autoturisme parcate. În imaginile surprinse se vede cum șoferul vinovat pleacă de la locul accidentului. În urma impactului, doi polițiști au fost răniți. 

Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști. Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Șoferul vinovat a fost reținut

Șoferul care nu a acordat prioritate a fost prins abia în județul Vâlcea și a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, față de bărbatul, de 66 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite