Meşteri fără scrupule. Cum au încercat şase bărbaţi să profite de doi zălăuani rămaşi fără acoperiş pe case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii s-au ales cu dosare penale FOTO Arhivă
Bărbaţii s-au ales cu dosare penale FOTO Arhivă

Pentru repararea acoperişurilor de la două case, meşterii au cerut iniţial, un preţ, pentru ca apoi, să-şi tripleze pretenţiile.

Şase bărbaţi din judeţul Covasna sunt cercetaţi de către poliţiştii sălăjeni, după ce i-au înşelat pe doi zălăuani cărora se angajaseră să le repare acoperişurile locuinţelor, distruse de furtuna din 28 mai.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 29 mai, cei în cauză s-au prezentat la locuinţele a două persoane din municipiul Zalău, pentru a efectua lucrări de de reparaţii la acoperişul locuinţelor. Într-un caz, părţile s-au înţeles la suma de 2.000 lei, iar la finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 7.030 lei, bani pe care bărbatul i-a dat bărbaţilor. În celălalt caz, înţelegerea a fost contra sumei de 3.000 de lei, iar la finalul lucrărilor, proprietarul le-a plătit 8.500 de lei.

Cei doi zălăuani au depus, mai apoi, plângere la poliţie, oamenii legii identificând persoanele bănuite de comiterea faptelor şi reuşind recuperarea integrală a prejudiciului. Cei şase meşteri covăsneni s-a ales cu dosare penale pentru înşelăciune.

Citiţi şi:

Cu inima rănită şi fără 70.000 de lei în conturi. Cum a fost ţepuit de două clarvăzătoare un tânăr îndrăgostit

Înşelăciune cu scutece pe Facebook. Şase mame din Zalău, ţepuite cu peste 14.000 de lei

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite