Mesaje sfâşietoare pentru tânărul ucis de un şofer beat şi fără permis. „Refuz să cred că nu mai eşti printre noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul avea doar 23 de ani FOTO Facebook.com
Tânărul avea doar 23 de ani FOTO Facebook.com

Alex Ispas şi-a pierdut viaţa pe marginea drumului, după ce grupul de tineri în care se afla a fost spulberat de maşina condusă de un adolescent teribilist.

Tânărul ucis în timp ce se întorcea de la discotecă este plâns de către cei care l-au cunoscut. Pe pagina de Facebook a lui Alex Ispas, prietenii săi au scris o mulţime de mesaje de condoleanţe şi rămas bun.
"Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag! Ai fost un om minunat şi nu o să uit niciodată momentele în care eram supărată şi mă făceai să râd, mi-ai fost alături mereu... O să îmi lipseşti foarte mult".

"Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag, mi-ai fost ca un frate, nu te voi uita niciodată. Vei rămâne veşnic în inima mea, o să îmi fie dor de tine şi de amintirile frumoase pe care le-am petrecut împreună. Mi-ai lăsat un gol imens în suflet. Rămai cu bine, prieten drag".

"Vestea cu care m-am trezit azi la ora 5 m-a marcat! Ai fost un om deosebit, şi acum refuz să cred că nu mai eşti printre noi! Toată lumea care te-a cunoscut te-a îndrăgit din prima, un om mereu vesel şi plin de viaţă! Prea tânăr ai plecat, Alex! Aseară te-ai jucat cu Tudor şi îţi făceai planuri de viitor şi îmi spuneai ca îţi doreşti copii, că ţi-s foarte dragi! Şi acum ai plecat fără să ne spui nimic... Dumnezeu să te odihnească".

În vârstă de doar 23 de ani, sălăjeanul Alex Ispas a murit în a doua zi de Crăciun, într-un teribil accident de circulaţie. Se întorcea de la discoteca din Sîg, unde petrecuse împreună cu prietenii lui, şi, în timp ce se deplasa alături de alţi trei tineri, pe marginea drumului, a fost lovit din plin, din spate, de autoturismul condus de un adolescent de 18 ani din Chieşd, beat şi fără permis. Impactul i-a fost fatal lui Alex, alţi doi tineri, unul de 17 şi celălalt de 18 ani, fiind grav răniţi.

Autorul accidentului nu avea permis, iar testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Mai puteţi citi:

Un adolescent beat şi fără permis a intrat cu maşina într-un grup de tineri. Unul a murit şi alţi doi au fost grav răniţi

Şoferul care a ucis un om şi a băgat o adolescentă în spital era beat criţă

ZalăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite