Cine va construi tronsonul Nuşfalău-Suplacu de Barcău al Autostrăzii Transilvania. Un kilometru va costa peste 28 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Durata contractului este de 24 de luni FOTO facebook.com/Lucian Bode
Durata contractului este de 24 de luni FOTO facebook.com/Lucian Bode

Contractul prevede proiectarea şi execuţia a 13,5 kilometri de autostradă, la o valoare totală de 385 milioane de lei.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat marţi, 18 august, într-o postare pe reţele de socializare, numele companiei care a câştigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia subsecţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău a Autostrăzii Transilvania, în lungime de 13,554 km.

Este vorba despre compania Nurol Insaat Ve Ticaret A.S. din Turcia, a cărei ofertă a depăşit cu puţin 384 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit lui Bode, durata contractului este de 24 de luni, din care şase luni reprezintă perioada de proiectare, iar 18 luni, perioada de execuţie a lucrărilor. Lucrările vor avea o garanţie de 120 de luni.

"Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea tuturor contestataţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire", a precizat ministrul.

Citiţi şi:

Ministrul Transporturilor ameninţă: „Nu vor mai lucra pe niciun tronson de infrastructură din România“

A fost semnat contractul pentru un nou tronson din Autostrada Transilvania. Ministrul Transporturilor: „Asistăm la un moment istoric“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite