Cei doi tineri care şi-au omorât verişorul pentru ca l-a pârât pe unul dintre ei la Poliţie, condamnaţi la ani grei de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emilian Caran şi Isidor Lingurar, cei doi tineri care au ucis în luna mai un bărbat, rudă cu ei, din răzbunare, au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Sălaj la peste 20 de ani de închisoare.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, judecătorul Cristina Ştef, instanţa s-a pronunţat miercuri, 23 septembrie, dispunând condamnarea lui Emilian la 24 de ani de închisoare (pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat), respectiv la 22 de ani şi nouă luni de închisoare (pentru omor calificat şi lovire sau alte violenţe) a lui Isidor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.


Reamintim că fapta pentru care cei doi au fost condamnaţi a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2015, când cei doi tineri s-au dus la locuinţa victimei, Varga Andrei (rudenie de grad 3), unde după ce inculpatul Lingurar Isidor i-a aplicat victimei, lovituri cu o bâtă în cap, Lingurar Emilian Caran a continuat asaltul criminal cu mai multe lovituri cu un cuţit dintre care una penetrantă în zona toracică, producând decesul acestuia. Totul ar fi pornit de la un cal pe care Emilian i l-ar fi furat victimei şi pentru care păgubitul ar fi făcut plângere la Poliţie. Ulterior plângerii, se pare că hoţul i-ar fi înapoiat calul şi o compensaţie bănească, însă gestul său nu l-a scăpat de procesul penal. Mai mult, păgubitul ar fi şi depus mărturile împotriva lui la procesul la capătul căruia a primit o pedeapsă cu executare. Imediat după ce a ieşit din închisoare, şi-a dus la îndeplinire, ajutat de o rudă, planul de răzbunare pe denunţătorul său.

Vă mai recomandăm:

Cei doi monştri care au violat ani în şir două fetiţe au scăpat uşor. Vor sta mai puţin de 10 ani în închisoare


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite