Andreea Paul Vass - noul ministru al Economiei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălăjeanca Andreea Paul Vass este propunerea PDL pentru Ministerul Economiei în noul guvern condus de premierul desemnat după demisia lui Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de postul de televiziune România TV.

UPDATE: În urmă cu puţin timp Andreea Paul Vass a confirmat pentru Adevărul Zalău că a fost propusă de PDL la conducerea Ministerului Economiei. Mai multe despre componenţa finală a cabinetului cu care Mihai Răzvan Ungureanu se va prezenta în faţa Parlamentului pentru validare vom afla în cursul serii, când este programată o întâlnire între cei propuşi a face parte din cabinet şi prim-ministrul desemnat de Traian Băsescu.

Până ieri consilier pe probleme economice al prim-ministrului Emil Boc, Andreea Paul Vass ar putea fi, în curând, noul ministru al Economiei României - anunţă România TV, care a făcut publice propunerile PDL pentru componenţa noului guvern condus de Mihai Răzvan Ungureanu.


Averea ieşeanului Mihai-Răzvan Ungureanu, premier desemnat

Potrivit RTV, pentru portofoliul de la MAI PDL l-a nominalizat pe Gabriel Bercea, la Finanţe - pe Bogdan Drăgoi, iar la Comunicaţii, pe Cristian Boureanu.

În vârstă de 33 de ani, Andreea şi-a început ascensiunea profesională la 23 de ani, după ce a terminat facultatea, şi a devenit cercetător la Institutul de Economie Naţională al Academiei Române. Doi ani mai târziu devine consilier/expert la Preşedinţia României, departamentul de politici economice şi sociale. A fost consilier al europarlamentarului Theodor Stolojan, iar din 2009 până ieri a fost consilier personal al prim-ministrului Emil Boc.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite