Alegeri locale 2016. Dacian Cioloş a votat la Zalău: „M-aş fi aşteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Ciolos a votat la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi
Dacian Ciolos a votat la Zalău FOTO Andreea Vilcovschi

Premierul Dacian Cioloş a votat în jurul orei 9.00 la o secţie de votare din Zalău, oraşul lui natal, unde spune că locuiesc prietenii şi familia lui. El s-a arătat dezamăgit de faptul că partidele au rămas cu aceeaşi ofertă de candidaţi la alegerile locale.

Primul-ministru a votat la secţia 32 din municipiul Zalău, în jurul orei 9, unde a venit împreună cu soţia lui, Valerie.

„E momentul să ne spunem punctul de vedere cel mai consistent. Am votat pentru oameni vizavi de care sper că pot să facă din oraşul ăsta mai mult decât este. Am votat oameni în care am încredere chiar dacă, drept să spun, m-aş fi aşteptat la mai multă regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi. Sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerie parlamentare”, a declarat premierul după ce a votat.

El a mai spus că a ales să-şi păstreze domiciliul la Zalău, în consecinţă să voteze aici, pentru că se simte legat de acest oraş şi de aceste locuri. "Faptul că m-am dus într-o parte sau în alta a fost pentru că aşa s-a întâmplat, acolo au fost oportunităţile. Dar oriunde te-ai duce, rămâi legat tot de rădăcinile de acasă şi eu nu vreau să mi le tai. Agronom fiind, ştiu ce înseamnă să-ţi tai rădăcinile şi să trebuiască să le regenerazi în altă parte. Aici mă simt eu acasă, aici am familia, am prietenii", a menţionat Cioloş.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite