Vaslui: Gardianul care a încercat să se sinucidă a revenit la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Gemene, angajatul Penitenciarului Vaslui care s-a împuşcat în piept la începutul lunii iulie în timp ce efectua serviciul de patrulare, a reînceput munca. Tânărul în vârstă de 28 ani nu are voi să poarte armament, el urmând să fie suspus mai multor expertize pentru atesatrea capacităţii de muncă.

Procurorii Parchetului Militar Iaşi încă nu au finalizat ancheta în cazul tentativei de suicid a agentului Ciprian Gemene. Acesta a stat timp de două luni în concediu medical, iar din această săptămână a revenit la serviciu.

CITEŞTE ŞI:

Tentativă de suicid la Penitenciarul Vaslui

(UPDATE) Agentul de la Penitenciarul Vaslui nu a rezistat din cauza soţiei şi a datoriilor

"Agentul a venit la serviciu şi a primit atribuții de însoțire și supraveghere a deținuților, însă fără a avea armament în dotare. Odată cu reîntoarcerea în activitate, am sesizat comisia de disciplină a unității, care a declanșat procedurile de anchetă internă ce se impun într-un astfel de caz. Agentul va ti trimis la comisia de expertiză de la Iași, pentru a se stabili dacă mai este sau nu apt pentru munca de penitenciar", a declarat Vasile Cotoc, directorul Penitenciarului Vaslui.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite