Un tânăr dintr-un sat din Vaslui, şef de promoţie al Şcolii de Jandarmi Fălticeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei 12 şefi de promoţie ai şcolilor de jandarmi din ţară s-au întâlnit cu ministrul Petre Tobă
Cei 12 şefi de promoţie ai şcolilor de jandarmi din ţară s-au întâlnit cu ministrul Petre Tobă

Sergentul major Vlad Roşu, are tot 22 de ani, este din localitatea Buda-Oşeşti, judeţul Vaslui. Fost absolvent al Liceul ”Emil Racoviţă”, Vlad Roşu a absolvit, în această vară, Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni ca şef de promoţie.

Începând cu 1 august, vasluianul îşi desfăşoară activitatea ca subofiţer operativ principal în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ. 

”El este noul nostru coleg cu care ne mândrim şi care va aduce idei noi şi un suflu tânăr în unitatea noastră unde a ales să-şi înceapă cariera. Colectivul Jandarmeriei Neamţ îi doreşte mult succes în activitate!”, a transmis inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ, maiorul Radu Olariu. 

Săptămâna trecută, Vlad Roşu, alături de alţi 12 şefi de promoţie ai şcolilor MAI din ţară, s-a întâlnit cu ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă. Şefii de promoţie au vizitat Centrul Naţional de Conducere Integrată care coordonează activitatea structurilor operative, Centrele Operaţionale de Comandă ale Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratul General de Aviaţie.

În cadrul întâlnirii, ministrul şi-a exprimat încrederea că promoţia acestui an, precum şi ceilalţi tineri care se vor încadra în perioada viitoare în MAI vor contribui la creşterea nivelului de siguranţă al cetăţenilor.
”MAI trece printr-un moment al schimbării unei generaţii, în condiţiile în care media de vârstă în minister este de 39 de ani, şi de aceea aşteptările de la dumneavoastră sunt foarte mari. Vă cer să vă faceţi datoria cu aceeaşi perseverenţă cu care aţi învăţat şi v-aţi pregătit în aceşti ani de şcoală şi astfel veţi avea satisfacţia muncii bine făcute”, le-a transmis ministrul Petre Tobă.


FOTO: Vlad Roşu (sursa: Facebook)

vlad rosu
VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite