Termica Vaslui rămâne fără abonaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termica Vaslui
Termica Vaslui

Încet, dar sigur, furnizorul de agent termic din municipiul Vaslui rămâne fără abonaţi. În ultimele trei luni, peste 40 de vasluieni racordaţi la Termicaau solicitat debranşarea.

Potrivit conducerii Primăriei Vaslui, în ultimii doi ani, aproape 200 de abonaţi au renunţat la serviciile societăţii de termoficare, cei mai mulţi dintre ei apelând la centralele termice.

Principala condiţie pentru cei care vor să se debranşeze este aceea de a fi cu datoriile la zi. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 1 octombrie, cei interesaţi fiind nevoiţi să achite şi o taxă de 85 de lei.

Finanţele Publice au cerut falimentul Termica Vaslui

Din luna aprilie a acestui an dintr-un total de 1.109 abonaţi, un număr de 41 au făcut cerere şi s-au debranşat de la sistemul centralizat de termoficare. Taxa pentru debranşare este de 85 de lei şi solicitanţii pot depune o cerere la sediul Termica până la data de 1 octombrie", a precizat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

În acest moment, Termica are de recuperat de la populaţie aproximativ 5 milioane de lei, sume care provin şi din anii din urmă de la cei peste 4.000 de restanţieri.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite