Şeful IPJ Vaslui: „Iarna ne va pune probleme, cu siguranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Carp, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, a ţinut să tragă un semnal de alarmă autorităţilor din judeţ în ceea ce priveşte deszăpezirea în iarna care bate la uşă.

Şeful IPJ Vaslui s-a arătat destul de pesimist în ceea ce priveşte de forţa umană şi utilajele pe care autorităţile judeţene şi locale le au pentru a interveni pentru eventualele deblocări de drumuri cauzate de ninsoare.

Acesta a declarat la o întâlnire organizată la Prefectura Vaslui chiar de reprezentantul Guvernului în teritoriu, că ninsorile le va pune mari probleme poliţiştilor, mai ales în mediul rural.

„Eu sunt sigur că vom avea probleme la iarnă. Desigur, depinde foarte mult de vreme. Suntem la mila lui Dumnezeu. Noi, poliţiştii, suntem pregătiţi să intervenim, dar apare problema cea mai acută: asigurarea traseului de către autorităţile locale. Ştim cu toţii că situaţia dotărilor primăriilor cu utilaje este una precară. De cele mai multe ori, primăriile solicită ajutorul privaţilor sau a pompierilor sau chiar a armatei pentru a debloca drumurile. De aceea eu nu vreau să îmi asum eventuale incidente legate de acest aspect", a declarat Mihai Carp, şeful IPJ Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite