Şcolar acroşat de un şofer neatent pe trecerea de pietoni de la Cinema Bârladul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de 7 ani se întorcea de la şcoală când a fost accidentat de o maşină. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad

Azi, în jurul prânzului, încă un pieton din Bârlad a fost accidentat de o maşină pe o trecere de pietoni, victimă fiind un copil de numai 7 ani. Evenimentul s-a produs în zona Cinema Bârladului şi copilul  a scăpat cu viaţă, dar cu o sperietură zdravănă.

Medicii bârlădeni l-au diagnosticat cu policontuzii prin accident rutier şi au dispus efectuarea unei tomografii. A fost reţinut în spital pentru supraveghere medicală.

Din primele cercetări la faţa locului efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Bârlad, vinovat de producerea accidentului este şoferul, un bărbat de 69 de ani, din localitatea Pogoneşti. Acesta conducea un Logan dinspre Tecuci spre centrul oraşului. A oprit la trecerea de pietoni pentru a da prioritate celor angajaţi în traversare. Nu l-a observat pe băieţel şi a plecat de pe loc. L-a observat pe micuţ abia după ce l-a lovit cu partea dreaptă a maşinii.

Pe numele conducãtorului auto politistii rutieri au întocmit dosar de cercetare penalã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite