Sânmărtean: „Anul acesta ne vom bate la titlu. Se vorbeşte prea mult de Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean a rămas jucătorul de bază al echipei vasluiene FOTO:adevarul
Lucian Sânmărtean a rămas jucătorul de bază al echipei vasluiene FOTO:adevarul

Lucian Sânmărtean este de părere că sezonul ce urmează să înceapă nu va mai fi atât de uşor pentru Steaua şi îi avertizează pe roş-albaştri că şi Vasluiul va intra în lupta pentru titlu.

În ciuda vârstei destul de înaintate, 33 de ani, Sânmărtean vrea să facă în continuare performanţă şi dă asigurări că FC Vaslui se va bate pentru titlu în sezonul 2013-2014. 

„Anul acesta ne vom bate la titlu noi, CFR-ul, Dinamo mai puţin pentru că are o echipă de tineri şi le va fi greu să se impună. Va rămâne şi Steaua, pentru că a demosntrat că are calitate. Astra şi Petrolul au rămas şi ele două echipe solide cu nucleuri de jucători foarte buni. Se vorbeşte prea mult şi prea repede de un event pentru Steaua. Eu zic că le va fi derstul de greu. Toate echipele au început să citească jocul Stelei, fiecare se va organiza şi îşi va dori foarte mult să bată Steaua“, a declarat Lucian Sânmărtean.

Citeşte şi:

Sânmărtean: „Nu mă mai atrage mirajul Ligii Campionilor. Banii contează!“

VIDEO Ilie Stan a fost prezentat oficial ca antrenor la FC Vaslui: „Îmi doresc ca jucătorii să fie însetaţi de performanţă şi să nu se gândească la bani“

Daniel Stanciu nu mai vine la FC Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite