Sânmărtean: „Nu mă mai atrage mirajul Ligii Campionilor. Banii contează!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean vrea un salariu mai mare ca la Vaslui FOTO:adevarul
Lucian Sânmărtean vrea un salariu mai mare ca la Vaslui FOTO:adevarul

Transferul lui Lucian Sânmărtean la Steaua ar putea rămâne un vis pentru Gigi Becali dacă finanţatorul roş-albaştrilor nu îi va da un salariu mai mare ca la Vaslui.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a spus că participarea Stelei în preliminariile Ligii Campionilor nu este un motiv ca un eventual transfer al său la formţia patronată de Gigi Becali să se concretizeze. „Am văzut şi eu la televizor ce sume s-au vehiculat. La Vaslui se dau cele mai mari salarii din Liga I, pentru ce să plec? Mirajul Ligii Campionilor nu mă mai atrage. Ştiu cum e acolo. Acum am o vârstă, o familie, iar pentru mine contează mai mult aspectul financiar“, a recunoscut Sânmărtean.

Vestea i-a căzut ca o mănuşă lui Gabi Balint care a spus că Sânmărtean face parte din planurile sale şi pentru sezonul viitor. „Normal că Lucian face parte din planurile mele. Ce antrenor nu şi-ar dori un asemenea jucător. Ar fi extraordinar dacă ar rămâne, însă ultima decizie o va avea conducerea clubului. Orice jucător este de vânzare dacă toată lumea are de câştigat“, a spus tehnicianul galben-verzilor.

Gigi Becali a dezvăluit că Adrian Porumboiu ar avea o datorie către Sânmărtean de 350.000 de euro. Acesta a propus pentru aducerea fotbalistului în Ghencea să plătească restanţele financiare, plus un salariu de 10.000 de euro pe lună. 

Citeşte şi:

Sânmărtean este dorit la Steaua

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite