Răzbunarea unui vasluian. S-a certat cu fratele şi apoi i-a dat foc la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 26 de ani, din localitatea vasluiană Băbuşa, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de distrugere. Tânărul şi-a pierdut cumpătul după o dispută cu fratele său, iar într-un moment de rătăcire i-a incendiat locuinţa.

Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată printr-un apel la 112, de către un bărbat de 41 de ani, din localitatea Băbuşa, comuna Băceşti, cu privire la faptul că fratele său, de 26 de ani, i-a incendiat locuinţa. 

Tânărul a recurs la gestul necugetat după ce s-a îmbătat şi s-a certat cu fratele său, între cei doi existând o stare conflictuală mai veche.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti au stabilit faptul că, în aceeaşi zi, ora 01.00, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi a consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi incendiat o dependinţă de tip paravan de la domiciliului persoanei vătămate. În urma incendiului, dependinţa a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sâmbătă, 9 octombrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul în vârstă de 26 de ani sub acuzaţia de distrugere. Tânărul urmează să fie prezentat luni, 11 octombrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bărbatul care a incendiat o casă şi şi-a lăsat pe drumuri rudele care-l primiseră de milă a fost reţinut. Anterior dăduse foc şi casei părinteşti

Talibanii au incendiat o femeie pentru că nu le-a plăcut cum a gătit. Tinerele, transportate în sicrie pentru a fi folosite ca sclave sexuale

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite