Primele nominalizări din cadrul campaniei „Doctori cu care Vasluiul se mândreşte“. Spune şi tu ce medic merită să intre în topul realizat de Adevărul de Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegem doctorii cu care Vasluiul se mândrește
Alegem doctorii cu care Vasluiul se mândrește

Carmena Piseru, șefa Unității Primiri Urgențe, neurologii Lelia Croitoru și Liliana Tudor, chirurgul Emanuel Toma, de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, dar și medicul de familie Mioara Dașcău sunt primii medici nominalizați de cititori în Campania „Adevărul": Doctorii cu care Vasluiul se mândrește.

Ziarul „Adevărul“ îi caută pe cei mai buni cinci medici, cei cu care Vasluiul se mândreşte. Părerea ta contează! Împreună cu un juriu de specialitate, îi vom desemna pe cei cinci doctori de top cu care Vasluiul se mândreşte. Dacă cunoşti un medic care este ca un înger pentru comunitate, atunci spune-ne numele lui pe vaslui.adevarul.ro!

Miercuri, 20 octombrie, "Adevărul" va publica lista finală cu nominalizările celor mai buni medici din Vaslui şi se va da START VOT! Timp de 14 zile vei avea posibilitatea să-i votezi pe doctorii cu care Vasluiul se mândreşte, iar în final, vei afla poveştile câştigătorilor.

Doctorii cu care Vasluiul se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din orașul nostru!

Carmena Piseru - A îngrijit 250.000 de oameni

Augustin Ilieş, salvatorul a sute de copii

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite