O fetiţă de şase ani, din Bârlad, a căzut de la balconul apartamentului. Copila, transferată de urgenţă la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma căderii de la înălţime, fetiţa a suferit numeroase traumatisme şi fracturi. Medicii bârlădeni au transferat-o în aceeaşi zi la Spitalul "Sf. Maria" Iaşi

Lăsată nesupravegheată, copila a alunecat peste balustrada balconului unde a fost lăsată să privească trecătorii de pe stradă.

Deşi se afla la etajul I, la înălţime ce nu depăşea 5-6 metri, copila a suferit traumatisme grave.
Incidentul a avut loc duminică seara, 20 septembrie. În jurul orei 21.00 a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde a fost diagnosticată cu "politraumatism cranian cu hematom parieto-occipital stâng şi fractură de claviculă". În aceeaşi seară a fost transferată la Iaşi.

Tot prin cădere la înălţime s-a accidentat grav şi un bărbat de 49 de ani, din Bogdăneşti. Acesta a ajuns la spitalul bârlădean într-o stare soră cu moartea în seara zilei de vineri. Diagnosticul pus de medici a fost "traumatism cranio-cerebral, fractură gleznă stângă şi multiple fracturi costale".

"Bărbatul a fost transferat la Neurochirurgie Iaşi", a precizat Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite