Mai mulţi chiriaşi ai Goscom Vaslui vor fi evacuaţi din apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 7 familii trebuie să îşi găsească alte locuinţe FOTO:adevarul
Cele 7 familii trebuie să îşi găsească alte locuinţe FOTO:adevarul

SC Goscom SA Vaslui nu se joacă, când vine vorba de recuperarea datoriilor de la rău platnici. Societatea a definitivat procedurile pentru evacuarea a 7 familii care nu şi-au mai achitat chiriile de câţiva ani buni.

Aşa cum a promis, conducerea societăţii Goscom a înaintat în instanţă dosarele ce îi privesc pe ei care nu şi-au mai achitat chiriile de câţiva ani. La această dată, sunt emise 55 de sentinţe civile care privesc rezilierea contractelor de închirieire. Pentru 7 dintre familiile restanţieire, se va trece începând de săptămâna viitoare, la evacuare. 

„Pentru locatarii din aceste imobile, valoarea chiriilor se calculeză în funcţie de veniturile realizate, precum şi de suprafaţa apartamentului. Deşi, după cum se poate observa, chiria pentru aceste apartamente este cu mult sub preţul pietii, restanţele ajung în câteva cazuri să depăşească 6.000 lei de apartament. O parte dintre aceşti chiriaşi au încheiat angajamente de plată şi plătesc lunar”, a spus Cătălin Bîrleanu, director al SC Goscom SA Vaslui.

Preţul unei chirii la o locuinţă Goscom variază între 20 şi 150 de lei, în funcţie de suprafaţă. În prezent, societatea gestionează în fondul locativ de stat 320 de apartamente, din care 148 sunt locuinţe ANL. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite