Hoţ de meserie. Un bârlădean aflat sub control judiciar pentru comiterea unor furturi a fost prins din nou în fapt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Enache a furat deşi era sub control judiciar
Ionel Enache a furat deşi era sub control judiciar

Ionel Enache (28 ani) a fost arestat preventiv astăzi pentru furt dintr-o societate comercială. Infractorul era în atenţia anchetatorilor şi se afla în libertate datorită celmenţei noului Cod Penal

Bârlădeanul aflat sub control judiciar a fost reţinut de către poliţiştii de investigaţii criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad l-au reţinut pe Ionel Enache, de 28 ani, din municipiul Bârlad. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt. Bărbatul a sustras bunuri în valoare de 45 lei dintr-un magazin, fiind depistat în flagrant de personalul de pază. Evenimentul a avut  în după-amiaza de 25 noiembrie.

Ionel Enache a mai fost cercetat în acest an de poliţiştii de investigaţii criminale pentru furtul a două telefoane mobile dintr-un restaurant pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Bârlad. De asemenea, acesta a fost cercetat şi pentru faptul că a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială de pe strada Primăverii din municipiul Bârlad.

“Prejudiciul creat în urma săvârşirii celor două infracţiuni este de 975 lei. În luna aprilie anul curent, faţă de E. Ionel a fost dispusă măsura controlului judiciar. Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt, fiind liberat din penitenciar în cursul lunii februarie”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Astăzi, Enache a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Pe aceeaşi temă:

Bădeana, bântuită de hoţi: cinci spargeri într-o noapte

UPDATE A fost prins hoţul care a spart sediul ziarului Vremea Nouă. Este aceeaşi persoană care, în trecut, a furat şi din redacţiile Monitorul şi Meridianul

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite