Flori furate de pe sute de morminte din Bârlad. Cum a fost prinsă profanatoarea care bântuia cimitirele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma a zeci de plângeri depuse la administrația cimitirelor din Bârlad, au fost instalate camere de supraveghere, iar hoțul a fost identificat în persoana unei femei de 55 de ani.

Femeia a fost surprinsă când fura florile de pe morminte FOTO Vremea Nouă
Femeia a fost surprinsă când fura florile de pe morminte FOTO Vremea Nouă

În ultimele zile, numeroși bârlădeni indignați au sesizat administrația cimitirelor din Bârlad în legătură cu dispariția florilor pe care le plantaseră pe mormintele celor dragi. Oamenii s-a săturat să aducă ghivece cu flori și să le planteze sau să așeze diverse aranjamente florale în vaze, pentru ca a doua zi să nu mai găsească nimic.

Administratorii cimitirelor „Eternitatea” si „Trei Ierarhi” din Bârlad au decis să instaleze camere de supraveghere pentru a-l prinde pe făptaș, iar sâmbătă, 29 octombrie, acesta a fost identificat. Este vorba, de fapt, de o femeie, Minodora B. din Bârlad, în vârstă de 55 de ani, scrie Vremea Nouă.

Momentul în care femeia sustrage flori de pe morminte FOTO Vremea Nouă
Momentul în care femeia sustrage flori de pe morminte FOTO Vremea Nouă

Acesta a fost filmată, iar apoi a fost condusă de reprezentanții cimitirului „Eternitatea” la Poliție pentru audieri.

Florile găsite asupra suspectei de furt FOTO Vremea Nouă
Florile găsite asupra suspectei de furt FOTO Vremea Nouă

„În data de 30 octombrie, Politia municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o directie a Primăriei municipiului Bârlad, cu privire la faptul că, în perioada 20-24 octombrie, autori necunoscuti ar fi sustras o cantitate de flori, din două cimitire amplasate în municipiul Bârlad. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de furt, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea autorilor, tragerea acestora la răspundere si recuperarea prejudiciului cauzat”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite