Elevă bătută de fostul iubit în fața școlii, la Vaslui. Bărbatul a fost ajutat de un complice

0
Publicat:

O tânără în vârstă de 19 ani, elevă a unei școli postliceale din municipiul Vaslui, a ajuns, marți, 1 noiembrie, la spital, fiind bătută crunt de fostul ei iubit și de un prieten al acestuia.

Fata a fost bătută chiar în fața școlii în care învăța FOTO arhivă Adevărul
Fata a fost bătută chiar în fața școlii în care învăța FOTO arhivă Adevărul

Incidentul violent a avut loc în fața liceului „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui, de față cu mai mulți martori. Îngroziți de cele întâmplate, aceștia au sunat la 112 și au solicitat sprijinul forțelor de ordine.

Echipajele de jandarmi au intervenit prompt și au reușit să-l prindă pe unul dintre agresori, un bărbat în vârstă de 29 de ani din comuna vasluiană Poienești. La fața locului a fost trimisă și o ambulanță pentru că tânăra acuza dureri toracice.

„Am fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o tânără a fost lovită de către două persoane de sex masculin. Ajunși la fața locului, colegii mei au identificat victima, în vârstă de 19 ani, precum și pe unul dintre prezumtivii autori ai agresiunii, un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost condus la sediul poliției, unde urmează să se întocmească actele de constatare pentru infracțiunea de lovire”, a precizat Alexandru Vătafu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Cel care a snopit-o în bătaie pe tânăra de 19 ani este fostul său iubit. Marți seara, 1 noiembrie, acesta a venit în fața instituției de învățământ unde tânăra urma cursurile de asistentă medicală, a așteptat-o până la încheierea cursurilor, iar apoi a bătut-o cu sălbăticie ajutat de un amic.  

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite