Demisie la vârful Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an după ce a câştigat, prin concurs, postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, procurorul Alina Mihaela Tinică a renunţat la funcţie, înaintând o solicitare în acest sens Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Secţia Procurori a CSM a aprobat cererea magistratului Alina Mihaela Tinică privind demisia din funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad începând cu data de 1 septembrie, anul curent, dată de la care îşi va continua activitatea în cadrul aceleaşi unităţi de parchet ca simplu procuror.

Alina Mihaela Tinică a venit la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad în vara anului trecut, după ce a promovat concursul organizat de CSM şi după un mandat de şapte ani al fostului prim-procuror, Mircea Willi Brojban. În ultimii ani, îl secondase pe Mircea Willi Brojban, ocupând funcţia de prim procuror adjunct. 

Demisia prim procurorului Alina Mihaela Tinică vine la o lună după numirea noului prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, Carlo Ilieş. Acesta şi-a adjudecat postul, prin concurs, înlocuind-o din funcţie pe Loredana Giorgiana Bălănoiu, care ocupa funcţia de prim-procuror adjunct cu delegaţie de la CSM.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite