Crimă în Bârlad. Patron suspectat că a omorât un om al străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerşetorul a murit în braţele medicilor FOTO Adevărul
Cerşetorul a murit în braţele medicilor FOTO Adevărul

Odioasa faptă a fost comisă în noaptea de 14/15 august, în apropiere de Cimitirul Eternitatea, locul unde victima îşi câştiga existenţa din cerşetorie şi îngrijirea mormintelor

Incidentul a avut loc pe strada Slt. Erou Marin Lucian. Mihăiţă-Viorel Panaite, 42 de ani, a fost lovit cu pumnii şi picioarele cu atâta bestialitate încât şi-a dat suflarea. Trupul bărbatului a fost găsit în agonie la marginea drumului, puţin înainte de ora 23.00, de către un trecător. Acesta a sunat la 112 şi a sesizat fapta.

Un echipaj de ambulanţă a transportat victima la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Bărbatul nu a putut fi resuscitat şi după o oră de la prezentarea în spital a fost declarat decesul. Cadvarul a fost transprotat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei.

Mihăiţă Viorel Panaite îşi câştiga existenţa cin cerşetorie, pomana pe care o primea de la credincioşi şi îngrijirea mormintelor din cimitir.

“Poliţiştii de la Investiugaţii Criminale fac cercetări sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămări cauzatoare de moarte”, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Anchetatorii nu au reuşit, până în prezent, să stabilească împrejurările comiterii faptei. Cert este că au un suspect, Dan N., un patron care are magazine în Bariera Puieşti.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite