Crăciunescu, ca şi demis! Porumboiu susţine această iniţiativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Crăciunescu va fi doar analist TV din sezonul următor
Ion Crăciunescu va fi doar analist TV din sezonul următor

Soarta şefului Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) este deja pecetluită, după ce 27 de Asociaţii Judeţene de Fotbal şi 10 cluburi din Liga I, printre care şi FC Vaslui, i-au cerut plecarea .

Nu mai puţin de 27 de Asociaţii Judeţene de Fotbal au trimis în scris adrese către Federaţia Română de Fotbal prin care cer demiterea fostului arbitru internaţional, iar 10 cluburi din Liga I s-au alăturat şi ele acestui demers, la iniţiativa lui Florian Walter.

Nici echipele din ligile inferioare nu-l mai susţin pe şeful CCA, aşa că Mircea Sandu a început deja să-i caute înlocuitor. Cele mai mari şanse pentru a conduce arbitrajul în sezonul următor le are Alexandru Deaconu.

„Există doar o singură soluţie. Un asemenea individ, corupt şi autor a mai multe jafuri, n-are ce să mai caute în fruntea arbitrajului. E un mincinos, nu ştie ce înseamnă prietenia, e lipsit de scrupule. Crăciunescu nu a lăsat nimic bun pe unde a fost, de ce ar lăsa la CCA? Deaconu ar fi o persoană indicată ca preşedinte. Dar eu cred că ar fi cazul să luăm exemplul ţărilor care au avut probleme în arbitraj şi să aducem un şef străin", a tunat Adrian Porumboiu.

2 iulie este data până la care Ion Crăciunescu va mai rămâne în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite