Consumatorii de droguri din Bârlad au trecut de la canabis la cocaină. Un tânăr acuzat că vindea stupefiante a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Pantiru FOTO Facebook
Cristian Pantiru FOTO Facebook

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT-Biroul Teritorial Vaslui, au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Bârlad, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat aproape 100 de grame de droguri de risc (52 de grame de canabis şi 40 de grame de rezină de cannabis), precum şi 2,5 grame de droguri de mare risc (cocaină).

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că drogurile ar fi fost achiziţionate din Spania şi trimise în România, prin intermediul unei firme de transport internaţional de mărfuri. Cel care coordona vânzarea drogurilor în municipiul Bârlad era Cristian Panţiru (31 ani), cunoscut în rândul consumatorilor locali de stupefiante. 

Drogurile aduse în ţară de tânărul de 31 de ani erau comercializate în zonele liceelor şi a parcurilor din Bârlad.

Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi mare risc,  trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu. Pe numele său, Tribunalul Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

droguri cannabis cocaina
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite