Accident cumplit de circulaţie în apropiere de Huşi. O persoană a decedat şi alte cinci au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre autovehiculele implicate în accident FOTO vremeanoua.ro
Două dintre autovehiculele implicate în accident FOTO vremeanoua.ro

Trei maşini au fost implicate într-un grav accident de circulaţie la intrarea în municipiul Huşi. Cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar un bărbat de 44 de ani a decedat după ce medicii au încercat fără succes să îl resusciteze.

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, 30 octombrie, în zona Dobrina, din municipiul Huşi.  Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier, soldat cu şase victime, dintre care una în stare foarte gravă, un bărbat de 44 de ani.

“În urma apelului primit la 112 au fost trimise două ambulanţe B2 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui, dar şi o ambulanţă EPA de la Huşi, precum şi descarcerarea. De asemenea, a fost trimisă şi o ambulanţă SAJ, de tip C2, cu medic”, au transmis reprezentaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

În maşini erau şapte persoane, printre care şi trei copii. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost resuscitat la faţa locului, dar medicii nu au reuşit să îl mai readucă la viaţă.

“Cel mai grav a fost rănit un bărbat în vârstă de 44 de ani, găsit în stop cardio-respirator de către salvatori, care nu a răspuns la resuscitare şi a fost declarat decedat. Celelalte victime au suferit leziuni minore, cinci persoane fiind transportate la spitalul Huşi, iar o altă persoană a refuzat transportul la spital”, au precizat ulterior reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui pentru Vremea Nouă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Două persoane, soţ şi soţie, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, la Iaşi. Momentul impactului VIDEO

Tânără la volanul unui bolid implicată într-un accident rutier în Hunedoara. O  copilă a fost rănită

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite