Şeful IPJ Călăraşi, printre cei mai săraci poliţişti. Comisarul-şef Ionel Costache încasează lunar o leafă de 3.800 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul-şef Ionel Costache are printre cele mai mici lefuri din ţară
Comisarul-şef Ionel Costache are printre cele mai mici lefuri din ţară

Şeful interimar al IPJ Călăraşi este unul dintre cei mai sărăci poliţişti. Comisarul-şef Ionel Costache se clasează în coada clasamentului celor mai bine plătiţi poliţişti din România. El câştigă 3.873 de lei net, lunar, spre deosebire de colegul său de la IPJ Harghita, Radu Sandu Moldovan, care încasează o sumă astronomică pentru un bugetar, peste 10.000 de lei.


Pe următoarele locuri, conform analizei efectuate de Econtext, se află şefii IPJ Braşov, Alba şi Dolj, cu lefuri cuprinse între 9.863 de lei şi 8.242 de lei. Pe ultimele locuri în top se reăgsesc şefii IPJ Călăraşi, cu un salariu lunar de 3.873 de lei, pe locul 39, şi Alexandru Vulpe, de la IPJ Olt, cu o leafă de 3.514 lei.

Comisarul-şef Ionel Costache a fost împuternicit la comanda IPJ Călăraşi la 23 iulie 2013, pentru o perioadă de 6 luni. El a fost şeful Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Călăraşi.
IPJ Călăraşi a rămas fără şef la începutul lunii iulie 2013, după ce comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, adus la comanda instituţiei în urmă cu mai bine de un an de la 500 de kilometri distanţă, şi-a încheiat “misiunea” pe malul Borcei. Perioada acestuia de detaşare a luat sfârşit în iulie 2013, la şefia Inspectoratului aflându-se provizoriu comisarul-şef Ion Nicolae.
 

Vă recomnadăm şi:

Salarii de poliţişti. Vezi aici cât câştigă lunar şeful IPJ Sălaj

Record absolut: Cel mai tare poliţist din România are un salariu astronomic. Topul integral al salariilor încasate de şefii poliţiei din fiecare judeţ

Poliţiştii ar putea primi un spor de 100% din salariul funcţiei de bază pentru zilele libere lucrate

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite