Un Jaguar a intrat într-un autoturism condus de o şoferiţă începătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 18 ani din Drobeta Turnu Severin, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a tras o sperietură soră cu moartea atunci când un Jaguar a lovit-o în plin pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin.

Tânăra are permisul de conducere de numai două luni, astfel că nu i-a fost deloc uşor să treacă peste un asemenea eveniment. Luni seară circula regulamentar pe bulevardul Tudor Vladimirescu când la intersecţia cu strada Orly a fost lovită de un autoturism de lux, înmatriculat în judeţul Hunedoara.

Şoferul vinovat era foarte iritat că autoturismul său a ieşit destul de şifonat în urma impactului şi susţinea că nu are nicio vină în producerea accidentului.

„Eu veneam din partea asta şi ea a intrat direct în mine. A dat semnalizare de stânga şi credeam că o ia în altă direcţie”, s-a scuzat acesta.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului,  poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul autoturismului Jaguar, care nu a acordat prioritate de trecere tinerei şoferiţe.

„În cursul acestei seri conducătorul autoturismului înmatriculat în judeţul Hunedoara circula pe bulevardul Tudor Vladimirescu în sensul de mers strada Crişan-strada Smârdan, iar la intersecţia cu strada Orly a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde a pătrunde pe această stradă fără a acorda proritate de trecere autoturismului Volkswagen Vento care circula regulamentar pe bulevardul Tudor Vladimirescu către strada Crişan”, a precizat Viorel Stăncioiu de la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul Volkswagen, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima de aceeaşi vârstă cu şoferiţa, pasageră pe scaunul din faţă dreapta, a suferit  mai multe leziuni în urma impactului cu parbrizul autoturismului.

Din câte se pare nu purta centura de siguranţă, motiv pentru care va fi sancţionată de Poliţia Rutieră. În ceea ce priveşte conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiţi şi:

Bătrân la 91 de ani accidentat pe trecerea de pietoni

S-a izbit cu maxi-taxi-ul într-o Toyota, în centrul Chişinăului

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite