Traficant de minori arestat în Mehedinţi. Ultima lui victimă, o copilă de 15 ani obligată să se prostitueze VIDEO

0
0
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Proxenetul de 34 de ani avea şi o complice: o tânără de 20 de ani. Aceasta a scăpat de arestul preventiv, însă este sub control judiciar pentru 60 de zil. Ancheta urmează să stabilească întregul context infracţional.

În ultima zi a lunii septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinti, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Mehedinţi, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, au efectuat patru percheziţii domiciliare într-un dosar de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie-august 2021, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul unei tinere de 20 de ani, din localitatea Pleniţa, judeţul Dolj, ar fi recrutat, transportat şi adăpostit o minoră de 15 ani, pe care, ulterior, ar fi exploatat-o sexual.

Copila era „livrată” unor clienţi din localităţile Drobeta Turnu Severin şi Orşova, în scopul practicării prostituţiei.

În baza probatorului administrat în cauză, la data de 30 septembrie 2021, procurorii DIICOT Mehedinţi au dispus control judiciar, pentru 60 de zile, faţă de tânăra de 20 de ani şi reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 34 de ani.

În aceeaşi zi, Tribunalul Mehedinţi a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvărşirii infracţiunii de trafic de minori.

Vă recomandăm şi:

A fost depăşit pragul de 5 milioane de decese asociate Covid-19. Care sunt cele mai afectate ţări din lume

Preot care îndeamnă la nevaccinare: „Vaccinul duce la pierderea sufletului”. Ce spun şefii Bisericii

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite