Sportiva din Turnu Severin care a impresionat juriul de la „Șefi la cuțite”. Ce poveste de viață are

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Izabela Novac are 22 de ani, vine din Drobeta-Turnu Severin și este antrenoare de tenis. Concurenta s-a înscris în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-și depăși limitele, iar cea care a susținut-o în această experiență a fost bunica ei.

Isabela Novac a impresionat la Șefi la cuțite FOTO Captură video Antena 1
Isabela Novac a impresionat la Șefi la cuțite FOTO Captură video Antena 1

Părinții tinerei au fost sceptici în privința participării sale la acest show culinar, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe. Aceasta a pregătit o rețetă deosebită de paste tunisiene pentru cei trei chefi, rețeta fiind una improvizată.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au jucat un pic cu mintea mehedințencei, pe care au făcut-o să creadă că a ratat preparatul, că este „prea vegan”, că nu are gust, că nu este suficient gătit. În final, însă, i-au dezvăluit cele trei cuțite care confirmă accederea în următoarea etapă și i-au lăudat pastele „gătite perfect”.

Cu acest prilej, jurații au aflat și că tânăra nu este nici pe departe vegană, fiind o consumatoare de carne, mai ales că familia ei deține o fermă de porci Mangalița. „Ferma m-a hrănit și m-a ajutat să practic tenisul, care este un sport costisitor, se știe. Nu este deloc simplu să faci rost de bani pentru a putea participa la turneele care contează”, a mărturisit ea.

Ea a mai povestit că a fost nevoită, nu o dată, să facă un fel de „Asia Express” pentru a ajunge la turneele internaționale, mergând cu trenul, cu autobuzul sau chiar „la ocazie”, dormind prin hosteluri, trebuind să-și caute echipamentul în spinare.

De altfel, Isabela Novac are o poveste de viață interesantă. A început tenisul la vârstă fragedă și a participat la sute de turnee internaționale, însă accidentările au cam chinuit-o și i-au blocat drumul spre înalta performanță.

Legitimată la clubul Dinamo, Isabela antrenează o grupă de juniori, însă nu a renunțat să participe la turneele relevante. Visează la o accedere în TOP 500 WTA, însă este conștientă de faptul că are nevoie și de un dram de noroc pentru a scăpa de accidentări.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite