Sărbătoarea Severinului se va încheia cu un foc de artificii şi concertul trupei Voltaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele Severinului se vor încheia astăzi FOTO Corina Macavei
Zilele Severinului se vor încheia astăzi FOTO Corina Macavei

Astăzi, în ultima zi a manifestărilor dedicate „Zilelor Severinului” sunt programate concertele trupelor Voltaj, Vunk şi East Roots.

Şi elevii sunt astăzi prinşi într-o serie de evenimente. De la ora 16,00, pe scena amenjată pe strada Crişan va avea loc un program de muzică populară susţinut de elevii de la Palatul Copiilor din Drobeta-Turnu-Severin. Apoi, în intervalul orar 17,00-19,00 va avea loc un program artistic (muzică uşoară, muzică populară, instrumentală, dansuri populare, dansuri moderne) susţinut de elevi de la mai multe şcoli şi licee din judeţ. Tot la ora 16.00 este programată Cupa DROBETA la şah pentru copii, eveniment care va avea loc la Hotel Continental. La Sala Polivalentă sunt programate pentru orele serii mai multe competiţii de judo şi lupte greco-romane.

La Pădurea Crihala, startul la voie bunp şi distracţie este dat de soliştii de la “Danubius”: Abica Ganţu, Nicu Păcuraru, Angela Magheru, Vasile Ciobanu şi Valeriu Sfetcu, cu începere de la ora 17,00. Spectacolul folcloric va continua cu Ansamblul Jidvei şi Orchestra Valahia (Steliana Sima, Gelu Voicu, Mariana Deac, Dinu Iancu Sălăjan).

În parcarea hipermarketului Carrefour vor avea loc cu începere de la ora 19,00 concertele trupelor East Roots, Vunk şi Voltaj. Seara se va încheia cu un foc de artificii la Pădurea Crihala.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite