Peste 200 de persoane speră să obţină un loc de muncă la fabrica portughezilor de la Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie la AJOFM Mehedinţi FOTO Corina Macavei
Aglomeraţie la AJOFM Mehedinţi FOTO Corina Macavei

Peste două sute de persoane din Mehedinţi au format cozi, luni, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Droebta Turnu Severin, unde au început interviurile pentru mai multe posturi scoase pentru angajare, de către firma “Coindu”, cea care deschide o fabrică de componente auto la Drobeta Turnu Severin.

Un sfert din persoanele care s-au înscris pe liste sunt însă descalificate din start pentru că nu au studii superioare.

Interviurile pentru angajare au început luni dimineaţa, la ora 9.00 pentru un număr de 21 de posturi, dintre care amintim: Manager calitate, Asistent calitate, Logistică, Asistent tehnic, Şef schimb producţie, Manager depozit, Manager întreţinere, Controlor materie primă, Supervizor protecţia muncii.

Reprezentanţii firmei cu capital portughez menţionează că pe lângă studii superioare de specialitate, cei care aspiră la unul din aceste locuri de muncă, trebuie să cunoască limba engleză, iar limba germană constituie un avantaj.

Interviurile sunt făcute de către un reprezentant al investitorului portughez care a venit la Drobeta Turnu Severin, iar AJOFM Mehedinţi a pus la dispoziţie locaţia pentru selecţia personalului.

Cel mai probabil pentru salariaţii cu studii medii, angajările se vor face direct de către angajator, atunci când fabrica va fi ridicată la Turnu Severin.

Citeşte şi:

Portughezii de la Coindu investesc 10 milioane de euro într-o fabrică la Severin

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite