Mehedinţenii invitaţi pe Facebook la un miting anti-Ponta la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mehedinţenii sunt invitaţi pe o reţea de socializare să participe sâmbătă seară, începând cu ora 19,00 la un miting de protest la adresa Victor Ponta, organizat în faţa  Prefecturii Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin.

UPDATE Deşi pe pagina de pe Facebook îşi anunţaseră prezenţa circa 300 de persoane, doar 15 severineni au fost prezenţi sâmbătă seară în faţa Prefecturii Mehedinţi. De teama de a nu fi amendaţi de poliţie, participanţii la miting n-au scandat nicio lozincă şi nu au venit cu pancarde.

Separat de grupul tinerilor, o doamnă care venise însoţită de fiica sa, în vârstă de cinci ani şi jumătate avea o pancardă pe care scria „Dragi părinţi pentru 3 lei la pensie ne vindeţi viitorul”.

„Protestez împotriva lui Ponta. Am venit cu fetiţa, trebuie să înveţe de mică să-şi apere drepturile”, ne-a spus severineanca.

Mehedinţenii se strâng pe Facebook la un miting anunţat în faţa Prefecturii Mehedinţi împotriva lui Victor Ponta şi de solidaritate cu românii din diasporă, care nu au putut vota în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale 2014 din cauza proastei organizări a Ministerului de Externe.

“Mobilizare generală! Mehedinţeni nu dormiţi” este sloganul folosit pe Facebook de organizatori.  Participanţii la miting sunt rugaţi să vină cu idei de lozinci, o parte fiind deja postate pe pagina reţelei de socializare: „Ole! Ole! Victoraş numai este!”, “Ruşine Ruşine! Ruşine să vă fie!”, “Lăsaţi! Lăsaţi! Lăsaţi să voteze!”.

Mitingul este programat să aibă loc în faţa Prefecturii Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, începând cu ora 19,00.

Citeşte şi:

Bucureştenii se strâng pe Facebook la un miting anunţat în Piaţa Universităţii împotriva lui Victor Ponta şi de solidaritate cu românii din diaspora

Miting anti-Ponta, la Oradea. Tinerii, solidari cu românii din diaspora care nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale, din 2 noiembrie

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri