Jurăminte ţigăneşti finalizate cu dosar penal la Şimian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Postul de Poliţie din Şimian FOTO Corina Macavei
Postul de Poliţie din Şimian FOTO Corina Macavei

Poliţiştii Postului de Poliţie Şimian au fost sesizaţi ieri prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 de o persoană din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că M. Mircea, din aceeaşi localitate a sustras de la o femeie suma de 200 lei.

Potrivit IPJ Mehedinţi, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Şimian şi în urma cercetărilor efectuate au stabilit că M. Aurel se află în relaţii de duşmănie cu M. Mircea, privind posesia unei suprafeţe de teren pe raza comunei Şimian, iar în ziua de 26.02.2013 cei doi au avut o altercaţie, faţă de M. Aurel, întocmindu-se acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

“Pe motivul că M. Mircea nu şi-a retras plângerea, în ziua de 27 februarie a.c., M. Aurel, i-a dat suma de 200 lei lui M. Mircea pentru un jurământ tradiţional al etniei rrome şi în momentul când acesta a intrat în posesia banilor, M. Aurel, a sesizat organele de poliţie că, M. Mircea a luat acei bani din posesia soţiei sale”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Suma de 200 lei a fost predată de către M. Mircea în timpul cercetărilor lui M. Aurel, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite