Un gălăţean de 31 de ani şi-a pierdut viaţa în Delta Dunării. Este a noua victimă a apelor din Tulcea în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A murit înecat în zona localităţii Gorgova FOTO Arhivă Adevărul
A murit înecat în zona localităţii Gorgova FOTO Arhivă Adevărul

Nouă persoane au murit înecate în apele din judeţul Tulcea de la începutul verii 2013. Cei mai mulţi dintre aceştia şi-au pierdut viaţa în apele Dunării.

Joi după amiază, în jurul orei 14.00, pe numărul unic de urgenţă a fost anunţat faptul că pe braţul Sulina al Dunării, aproape de localitatea Gorgova (comuna Maliuc, din Delta Dunării), pluteşte trupul neînsufleţit al unui bărbat.

Imediat au ajuns la Gorgova şi reprezentanţii Poliţiei Transporturi, cei care au competenţă în astfel de cazuri.

Iniţial nu se ştia exact cine este, mai ales că nu a fost vorba despre un localnic. Oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul înecat este cel care a fost dat dispărut cu două zile înainte. Este vorba despre un gălăţean care lucra în zona localităţii Gorgova.

După cum ne-a spus Dumitru Hogea, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea, la data de 6 august 2013, în jurul orei 19.00, un bărbat de 31 de ani ar fi dispărut în apele Dunării. Nu a fost găsit imediat, iar la două zile de la dispariţie trupul acestuia a ieşit la suprafaţă, la câteva sute de metri de locul în care dispăruse.

Acesta este al nouălea caz de înec petrecut în vara anului 2013 în apele judeţului Tulcea. Cele mai multe astfel de tragedii s-au petrecut în apele Dunării: doi turişti (unul la Litcov şi unul la Măcin), un fotbalist au murit tot în această vară, înecaţi în Dunăre.

Mai citiţi şi:

Opt tragedii la Tulcea într-o singură vară: un turist din Focşani şi-a găsit sfârşitul în apele Dunării

Bilanţ negru al unui weekend prelungit: doi bărbaţi s-au înecat, doi tulceni au fost arestaţi, o femeie s-a spânzurat şi opt maşini au fost implicate în accidente rutiere

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite