Tulcea: Emil Boc şi Elena Udrea sunt aşteptaţi astăzi la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi vin la inaugurarea drumului care leagă municipiul de zona turistică Murighiol – Uzlina. Investiţia a costat 80 de milioane de lei şi a fost finalizată în urmă cu zece zile


Premierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului vor ajunge la Tulcea la orele 12.00. Cele două oficialităţi vor inaugura drumul reabilitat cu fonduri europene.
„Reabilitarea a fost posibilă în cadrul proiectului denumit <<Modernizarea infrastructurii de acces către zona turistică Murighiol – Uzlina – Dunăvăț - Lacul Razim>> cu o valoare totală de 80.850.726,42 lei.     Pe termen lung, acest obiectiv va încuraja dezvoltarea turismului conducând la creșterea sejurului turistic prin asigurarea mobilității în zonă atât a turiștilor, cât și a întreprinzătorilor, dar și la diversificarea ofertei turistice în diferiți poli de dezvoltare turistică. Se va crea astfel un echilibru de dezvoltare în una dintre cele mai cunoscute zone turistice a României, respectiv Delta Dunării“, spune Paula Giurea, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Tulcea.
Premierul Emil Boc a mai fost prezent şi la momentul începerii lucrărilor, în vara anului trecut. Lucrarea ar fi trebuit să se încheie pe data de 1 mai, dar condiţiile meteo au întârziat lucrările. Prin acest proiect au fost reabilitaţi 50 de kilometri de carosabil.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite