Șarpe scos de jandarmi din canapeaua unei familii din Tulcea. Ce s-a întâmplat cu reptila VIDEO

0
Publicat:

Jandarmii din Tulcea au intervenit la locuința unei familii din comuna Văcăreni care a trecut prin momente de spaimă după ce s-a trezit cu un șarpe pe canapea.

Un apel la 112 primit în această după-amiază a direcționat colegii în comuna Văcăreni, unde s-a semnalat prezența unui șarpe aflat în canapeaua de pe terasa unei familii”, precizează IJJ Tulcea. 

Reptila se refugiase în lada canapelei. 

Echipa de intervenție a extras șarpele. Nimeni nu a fost rănit.

Ajunși la adresa indicată, jandarmii au reușit în scurt timp să ridice și, ulterior, să elibereze șarpele, care era unul neveninos, în mediul natural”, mai precizează IJJ Tulcea.

Recomandări

Jandarmii le recomandă celor care se confruntă cu astfel de situații, să nu se apropie de reptile și să anunțe imediat autoritățile abilitate.

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, proprietarul unui apartament de la parterul unui bloc din Drobeta Turnu Severin s-a trezit în casă cu un şarpe în locuință. Reptila a fost capturată de pompieri şi eliberată apoi în mediul său natural la marginea oraşului.

Un șarpe exotic a fost văzut în data de 31 martie, pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Trecătorii care au dat de reptilă au sunat îngroziți la 112. Poliția animalelor din cadrul Poliței Maramureș a fost anunțată, de asemenea. Șarpele, un piton regal, era mort.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite