Municipiul Tulcea, în asociaţia care vrea să realizeze podul peste Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cer pod peste Dunăre FOTO Facebook
Cer pod peste Dunăre FOTO Facebook

Joi dimineaţă, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, aleşii municipiului au votat în unanimitate aderarea municipiului la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Dunărea de Jos.

Este vorba despre asociaţia judeţelor Tulcea, Brăila şi Galaţi, care îşi propune să realizeze două obiective esenţiale: podul peste Dunăre şi drumul expres care să lege localitatea Focşani de litoral (şi care trece prin Tulcea).

„La momentul de faţă singurii care încă mai au ceva de lămurit sunt cei de la Galaţi, care nu au achiesat încă instituţional la această asociaţie. Dincolo de chestiunile politice, este un deziderat major pentru noi şi trebuie să recunoaştem că toţi cei care s-au perindat pe la conducerea centrală sau locală au discutat despre acest pod peste Dunăre“, a spus azi, în cadurl Consiliului Loca, primarul de Tulcea, Constantin Hogea.

Mai citiţi şi:

Asociaţia „Dunărea de Jos“, mai aproape de realitate. Podul peste Dunăre şi drumul expres între Moldova şi litoral sunt principalele priorităţi

Acum se scrie istoria regiunii: Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Brăila- Galaţi- Tulcea "Dunărea de Jos" a devenit realitate la Brăila

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite