Medici tineri au fost angajaţi la două secţii ale spitalului din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spital tulcea

Spitalul Judeţean Tulcea a rezolvat o parte din problemele de personal atât la secţia de Anestezie Terapie Intensivă, unde echipa medicală are doi tineri specialişti nou angajaţi şi alţi medici care vin pentru gărzi, cât şi la secţia de Pediatrie, unde sunt trei posturi ocupate, încă un post urmând a fi ocupat în această toamnă.

Peşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a spus că instituţia pe care o conduce face eforturi în  continuare pentru a aduce medici la Tulcea, cărora le oferă locuinţă şi stimulente financiare.

Totodată, spune el, vor continua investiţiile în modernizarea spitalului, referindu-se la reabilitarea şi extinderea funcţională a Unităţii de Primiri Urgenţe, eficientizarea energetică a clădirii Spitalului TBC precum şi a Spitalului Boli Contagioase, reabilitarea şi extinderea secţiilor de sterilizare şi ortopedie, dar şi lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare a spitalului şi staţii de tratare a apelor menajere rezultate din activitatea spitalicească.

Pe aceeaşi temă: 

Criză de medici la secţia ATI a Spitalului Judeţean Tulcea. Ce beneficii îi aşteaptă pe doritori

Fata care a suferit arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, plimbată 40 de ore între spitalele din România, a murit într-un spital din Belgia

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite