Într-o singură zi: patru minori dispăruţi au ajuns înapoi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre două minore de 12 ani care fugiseră din Mahmudia, acolo unde locuiau, din cauza relelor tratamente aplicate de rudele lor, despre o minoră de 15 ani dispărută pe data de 22 mai 2013 şi despre un puşti de 11 ani care a plecat sâmbătă de acasă.

Duminică seara, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat-o pe minora Cîrlan Constanţa Mădălina Dumitriţa (15 ani) din comuna Deleni, Iaşi, care locuia fără forme legale în Tulcea. Fata, dată dispărută din 22 mai, a fost internată într-un centru de plasament de pe raza municipiului Tulcea.

În aceeaşi zi, L. Nicoleta din Tulcea a reclamat faptul că fiul său, de 11 ani, a plecat de la domiciliu în ziua de 1 iunie 2013 şi nu s-a mai întors. S-au demarat verificările de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea, care au anunţat şi judeţele limitrofe, minorul fiind depistat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa pe raza municipiului Constanţa.

Poliţiştii au luat legătura cu familia minorului pentru a se deplasa la Poliţia Municipiului Constanţa în vederea preluării minorului.

Tot duminică, în jurul orei 23.30, un echipaj al Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflat în misiune în zona localităţii Beştepe, a identificat două minore, ambele în vârstă de 12 ani, care se deplasau pe jos.

Cele două fetiţe au declarat că au fugit din localitatea Mahmudia, din locuinţa unei rude, deoarece erau supuse unor rele tratamente.

Poliţiştii de frontieră au preluat cei doi copii, pe care i-au transportat la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă „Cireşarii”, din municipiul Tulcea, unde au primit asistenţă de specialitate.

Mai citiţi şi:

Doi minori daţi dispăruţi, găsiţi la Tulcea şi trimişi acasă


FOTO O elevă a Liceului de Artă din Tulcea s-a certat cu părinţii şi a dispărut de acasă. Familia o caută de trei săptămâni

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite