Transportat cu elicopterul la Constanţa după ce a căzut de pe bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică seara, la Tulcea a ajuns elicopterul medical de la Constanţa. Cadrele medicale au preluat un bărbat de 64 de ani din Babadag, aflat în stare gravă după ce a căzut de pe bicicletă.

P. Ştefan (64 ani) din Babadag, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Stejarului din oraşul Babadag, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens, a lovit bordura, după care a căzut pe partea carosabilă.

Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, după care a fost transferat, cu elicopterul, la Spitalul Clinic Constanţa cu traumatism cranian.

Un alt biciclist a ajuns la spital

Tot în acest week-end, A. Nicu (48 ani) din Isaccea, în timp ce conducea o Skoda Octavia pe strada Câmpia Libertăţii din oraşul Isaccea, a accidentat un biciclist care a pătruns în intersecţie fără să se asigure. Biciclistul, un minor de 13 ani, din Isaccea,  a fost transportat la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a rămas intenat.

Şoferul poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Mai citiţi şi:

A lovit cu maşina un biciclist şi a părăsit locul accidentului

Accidente în municipiul Tulcea: un tânăr a intrat cu maşina în stâlp, altul în  gard şi o femeie a fost lovită de o bicicletă. Vinovaţii consumaseră alcool




 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite