Cocalar de Deltă: un bărbat care conducea o ambarcaţiune neînmatriculată a rămas blocat pe un grind

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambarcaţiune pe grin FOTO Facebook Mihai Călin
Ambarcaţiune pe grin FOTO Facebook Mihai Călin

O ambarcaţiune neînmatriculată a eşuat joi, 20 iunie, pe un grind în apropiere de satul Letea din Delta Dunării. Imaginile au fost postate de un ghid.

Mihai Călin, un ghid din Delta Dunării, a postat pe pagina de Facebook o imagine cu o ambarcaţiune care a eşuat pe unul dintre grindurile din apropiere de Letea, la 400 de metri distanţă, chiar pe canalul de legătură între Merheiul Mare şi Letea.

„Nu ştiu ce a greşit domnul, dar probabil, barca a eşuat din cauza vitezei. Avea viteză foarte mare şi canalul fiind foarte îngust, a sărit peste dig“. Mai grav decât atât este faptul că, spune el, barca era neînmatriculată, „Este vorba de o barcă neînmatriculată, cu motor inboard. Nu este din Deltă, pentru că aici sunt reguli stricte“, spune ghidul. El spune că s-a uitat la ambarcaţiune din toate părţile şi aceasta nu avea niciun număr de înmatriculare. 

Nu ştie dacă persoana care a urcat cu barca pe grind a reuşit să o salveze şi să o dea din nou la apă, întrucât operaţiunea nu este uşoară. „Un tractor nu putea să ajungă la el, pentru că grindul este inundat. O soluţie ar fi ca barca să fie trasă de cai“, mai spune Mihai Călin.

cocalar de delta foto mihai calin

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Filmul atacului cocalarilor din Delta Dunării: „Erau aşa beţi, încât era să intre în mal“

VIDEO Dosar penal în cazul violenţei din Delta Dunării. Agresorul, identificat de poliţişti

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite