VIDEO UPDATE Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a dat răspunsul după ce a fost provocat să îşi toarne o găleată cu apă cu gheaţă pe cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat costumat în personajul Optimus Prime din filmele Transformers trece prin provocarea Ice Bucket pentru a creşte nivelul de constientizare asupra sclerozei (ALS) în Beijing China FOTO AP

ALS Ice Bucket Challenge, care a devenit o activitate virală în toată lumea, a ajuns şi la Timişoara. Angajaţii unei firme de web development din Timişoara au lansat provocarea pentru primarul Nicolae Robu.

UPDATE Nicolae Robu a refuzat să răspundă provocării celor de la Dream Production. "Eu nici nu savurez, nici nu dezavuez astfel de lucruri, atunci când sunt făcute de alţii. Eu, însă, nu le fac, indiferent cine mi-o cere şi cine altcineva le face. Cu tot respectul", a declarat Nicolae Robu pentru Adevărul.
 

Primarul Timişoarei este cel mai nou personaj care a fost provocat oficial la ALS Ice Bucket Challenge. Protagonistul trebuie să suporte o găleată de apă cu gheaţă turnată pe cap, în decurs de 24 de ore de la lansarea "challenge-ului". 

Nicolae Robu a fost nominalizat de către angajaţii firmei de web development Dream Production din Timişoara.

ALS Ice Bucket Challenge a devenit o activitate virală în toată lumea. Zeci de mii de persoane din toate colţurile lumii, de la oameni obişnuiţi până la celebrităţi, sportivi şi oameni politici au acceptat provocarea: şi-au aruncat o găleată cu gheaţă pe cap, au filmat momentul şi l-au făcut public pe reţelele sociale, provocând la rândul lor alte persoane să le urmeze exemplul contra unei donaţii de 100 de dolari. 

Cristiano Ronaldo, Oprah, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Vin Diesel, Steven Spielberg, Ben Affleck, David Backham, Jennifer Garner, Lady Gaga, Britney Spears, Neymar da Silva Santos Júnior, Lionel Messi, Paul Scholes, Shakira, Gwyneth Paltrow, Tom Cruise, Michael Jordan sau George W Bush se află printre celebrităţile care au acceptat provocarea. 

Prin această campanie cu scop caritabil se strâng fonduri pentru fundaţia ALS, care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofică. 

Iniţiatorii proiectului au reuşit să strângă deja 14 milioane de dolari, o sumă fabuloasă faţă de 1,7 milioane de dolari strânşi anul trecut.

Primii timişoreni care au participat la campania ALS Ice Bucket Challenge au fost jucătorii echipei de fotbal american Timişoara 89ers. Regula este că cei care participă la campanie trebuie să provoace pe cineva. Ce de Timişoara 89ersau fost provocaţi de către jucătorii echipei Bucharest Rebels, în faţa cărora au pierdut finala campionatului. Timişorenii i-au provocat pe cei din echipa de fotbal american Zala Predators din Ungaria, Klek Knight din Serbia, Reşiţa Locomotives şi Asociaţia Arbitrilor de Fotbal American din România. Aceştia au la dispoziţie 24 de ore să accepte provocarea.


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite