VIDEO Şofer român filmat descărcând migranţi din TIR pe o autostradă din Anglia. Reacţia localnicilor: „Ciudat e că poliţia nu s-a deranjat şi a plecat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini surprinse de un şofer britanit FOTO Sam Hollamby
Imagini surprinse de un şofer britanit FOTO Sam Hollamby

Un şofer de TIR din Marea Britanie l-a filmat pe şoferul unui camion înmatriculat în România în timp ce descărca, în apropiere de Dartford, un grup de migranţi. După ce au coborât din camion, migranţii, care par de origine africană, au sărit gardul de pe marginea drumului unde au fost lăsaţi şi au plecat pe jos.

Un posibil caz de trafic de migranţi a fost filmat de un şofer de camion pe o şosea din Marea Britanie, în apropiere de Dartford. Din imaginile realizate de Sam Hollamby şi postate de britanic pe pagina sa de Facebook se vede cum, dintr-un camion cu numere de Timiş coboară un grup de migranţi în timp ce şoferul le ţine uşa deschisă. „Ei bine, sunt mai mulţi imigranţi ilegali în ţara noastră. M25 Dartford”, a scris camionagiul englez, pe Facebook. La secţiunea de comentarii, britanicul a completat, susţinând că „ciudat e că poliţia nu s-a deranjat şi a plecat”.

TIR-işti români, implicaţi în traficul de migranţi

În ultimii ani mai mulţi şoferi de TIR au fost arestaţi în Anglia după ce în camioanele pe care le conduceau Poliţia a găsit grupuri de migranţi. Spre exemplu, în noiembrie 2018, un şofer român de camion a fost arestat după ce în camionul pe care îl conducea au fost găsiţi 21 de migranţi vietnamezi, dintre care 15 copii. În iulie 2018, un şofer român a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru facilitarea imigraţiei ilegale. Bărbatul a declarat că cei zece albanezi găsiţi în remorca TIR-ului său au urcat fără ca el să ştie, da instaţa l-a găsit vinovat pe român, condamnându-l la trei ani de închisoare.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite