VIDEO „Dragonul din Banat” participă la un show TV de talente în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flaviu Cernescu pe barajul Vidraru
Flaviu Cernescu pe barajul Vidraru

Acrobatul român Flaviu Cernescu i-a impresionat pe englezi cu abilitatea sa de a merge pe monociclu la înălţimi ameţitoare.

Flaviu Cernescu, supranumit „Dragonul din Banat“, va face parte dintr-un show TV cunoscut în Marea Britanie: “World’s Most Talented” („Cei mai talentaţi oameni din lume”), care va fi difuzat începând cu 31 martie, pe canalul Watch Channel. Showul este prezentat de Laura Jackson şi David Brain, care au plecat în căutare de talente la nivel mondial, oameni remarcabili care îşi dedică viaţa perfecţionării în diverse activităţi.

Publicaţii „Mirror” şi „Daily Mail” au prezentat imagini filmate cu acrobatul român care se plimbă cu monociclul pe marginea Barajului Vidraru, la 166 de metri înălţime.

Acest material video incredibil prezintă un român curajos care sfidează vântul puternic şi o altitudine ameţitoare pedalând de-a lungul marginii subţiri a unui baraj (...) Cu un sentiment vizibil de uşurare, el reuşeşte să ajungă pe cealaltă parte, spre deliciul mulţimii“, notează publicaţia britanică Mirror.

Flaviu Cernescu s-a născut la Bocşa şi locuieşte la Timişoara, unde în viaţa de zi cu zi este programator. După jongleriile cu monociclul, realizate la înălţime, Flaviu Cernescu a fost cucerit rapid şi de un sport extrem pătruns mai recent în România: slackline, adică mersul pe coardă la înălţime.

Acum, Flaviu Cernescu se află în America unde pregăteşte alte suprize iubitorilor de sporturi extreme.


Citeşte şi:

VIDEO Noua ispravă a “Omului-Păianjen”, nerecomandată celor slabi de inimă. A urcat fără asigurare pe un coş de fum înalt de 280 de metri

VIDEO Timişoreanul Flaviu Cernescu uluieşte din nou. A traversat „Poarta geniştilor” de pe Transfăgărăşan

FOTO Isprava timişoreanul Flaviu Cernescu din Polonia îţi taie respiraţia

FOTO VIDEO Programatorul timişorean care a uimit Marea Britanie cu pasiunea sa extremă

VIDEO „Omul-Păianjen“ încheie anul la înălţime. Demonstraţie cu monociclul pe un pod din Reşiţa 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite