Urmărire ca în filme la Timișoara. Un șofer drogat a fugit de poliție și a lovit șapte mașini

0
Publicat:

Un șofer care a fost tras pe dreapta de polițiștii din Timișoara nu a oprit, ci a continuat o cursă nebunească. Oamenii legii au pornit în urmărire și l-au prins după ce șoferul a lovit șapte mașini.

Polițiștii în acțiune FOTO captură video INFO TRAFIC jud. TIMIȘ
Polițiștii în acțiune FOTO captură video INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

Polițiștii de la Rutieră au făcut semn unui șofer să treagă pe dreapta pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara. În loc să oprească, șoferul a demarat în viteză. Polițiștii au plecat în urmărea acestuia pe mai multe străzi și l-au oprit de abia după ce șoferul a lovit șapte mașini, cinci parcate și două aflate în mișcare.

„Miercuri, 1 februarie 2023., polițiștii Biroului Rutier Timişoara aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe starda Gheorghe Lazăr din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, dar conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe timpul deplasării autoturismul intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate, polițiștii reușind imobilizarea acestuia pe Calea Circumvalațiuni", a transmis IPJ Timiș.

Șoferul de 38 de ani a condus un BMW X5 înmatriculat în Franța.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul de 38 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie și era drogat. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au mai transmis polițiștii timișeni.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, cât și pentru conducere sub influența substanțelor interzise, și va trebui să suporte și toate pagubele produse. 

De asemenea, o șoferință care se afla într-una din mașinile lovite de fugar a trebuit să meargă la spital pentru investigații medicale. Pentru acest motiv, oamenii legii au întocmit și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Nu este primul caz de acesta în Timișoara. Anul trecut, un tânăr de 17 ani a pus poliția pe jar.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri